Opinie

  • Tomek i Basia

    piątek, 20 października 2017

    Wybór oprawy muzycznej na wesele to nie lada problem dla przyszłych małżonków. Dobra muzyka to podstawa dobrej atmosfery i udanej imprezy,dlatego postawiliśmy na JAKOŚĆ i DOŚWIADCZENIE. Do ostatniej chwili rodzinka powtarzała, że zespół byłby może lepszy... Ale my od początku chcieliśmy czegoś innego, wyjątkowego - Łukasz przeszedł nasze oczekiwania. To była niezapomniana noc dla nas i naszych gości, bawiliśmy się cudownie. Przypuszczam, że było to pierwsze wesele w naszej rodzinie z Wodzirejem i DJ ale za pewne nie ostatnie!!! Wodzirej Łukasz i DJ gwarantują super wesele: wspaniały dobór utworów, świetne i gustowne zabawy oraz dobra organizacja przyjęcia. Zawsze służy dobrą radą i jest tez bardzo elastyczny. Polecamy jednak ZAUFAĆ jego doświadczeniu i profesjonalizmowi! Potrafi świetnie wyczuć atmosferę i dopasować zabawy do gości. Z jego pomocą my mogliśmy się zrelaksować i cieszyć naszym wieczorem. Dziękujemy Łukasz!!! Życzymy Ci, wszelkiego najlepszego!!! Powodzenia!!!

  • Jola i Sebastian

    piątek, 22 września 2017

    Bardzo, bardzo dziękujemy za fantastyczną imprezę na naszym weselu. Wszystko wspaniale zorganizowane, muzyka super dobrana - goście nawet nie mieli sumienia żeby siedzieć przy stole. Profesjonalny kontakt z gośćmi był cały czas utrzymywany. więc nigdy nie było nudno, a w czasie oczepin humor cały czas wszystkim dopisywał. Jeśli chcecie mieć równie udane wesele jak my, to polecamy usługi p.Łukasza w 100%

  • Ola i Artur

    poniedziałek, 11 września 2017

    Dziękujemy za świetnie poprowadzenia wesela!!! Obdarzyliśmy Cię wielkim zaufaniem i nie zawiodłeś nas w żadnym stopniu. Zabawy, którymi sypałeś z rękawa, okazały się trafione, zarówno dla młodszych jak i starszych gości. Wesele zostało poprowadzone przez Ciebie na wysokim poziomie. Bardzo dobry wybór muzyki. Każdy z gości wyszedł zadowolony. Życzymy wielu tak zadowolonych nowożeńców jak my :) Pozdrawiamy Ola i Artur

  • Karolina i Artur

    piątek, 18 sierpnia 2017

    Dziękujemy Wam za świetną zabawę która zapamiętany do końca życia! !☺ Dzięki Wam nasze Wesele było pełne niespodzianek i świetnej muzyki☺Wszyscy goście bawili się nieziemsko twierdząc , że to najlepsze wesele na którym byli do tej pory☺ Polecamy wszystkim, którzy chcą naprawdę zabawy na poziomie ☺ Pozdrawiamy!

  • Magdalena i Grzegorz

    czwartek, 3 sierpnia 2017

    Mieliśmy wspaniale wesele prowadzone przez Panów którzy z niezwykłą starannością wybierali muzykę i zabawy. Muzyka była dla wszystkich - trochę dla mlodych trochę dla starszych - każdy znalazł coś dla siebie! Zorganizowane zabawy miały smak i była ich idealna ilość. Pełen profesjonalizm, doradztwo. Wybralismy Panow mozna powiedziec ze w ciemno po opiniach z internetu. I nie zawiedlismy sie!!! Polecam gorąco!!!

  • Marlena i Bartek

    sobota, 29 lipca 2017

    Chcielibyśmy serdecznie podziękować Wodzirejowi za świetne poprowadzenie naszego wesela. Dziękujemy! Wodzireja Łukasza znaleźliśmy przez neta...Może wydawać się to dziwne ale nawet nie widzieliśmy się wcześniej, a szczegóły ustaliliśmy dwa dni przed weselem:) W pełni zaufaliśmy Łukaszowi i nie żałujemy:) Wodzirej "ściągnął" z nas ciężar pilnowania harmonogramu wesela, pilnował wszystkich etapów, dawał nam sygnał co i kiedy:) Świetnie rozbawiał gości, przez różne zabawy integracyjne. Goście byli zadowoleni:) Muzyka super, wielkie brawa dla DJ!!! Wszystkiego po troszeczku, żeby zadowolić i rozbawić wszystkich gości. Z czystym sumieniem polecam usługi Łukasza. Jeszcze przez trzy dni nogi mnie bolały, co świadczy, że zabawa była udana:)

  • Andżelika i Krzysztof

    środa, 19 lipca 2017

    Świetny Wodzirej! Bardzo ciekawe pomysły na zabawy, naprawdę zaskakiwał wszystkich. Potrafił rozbawić zarówno dzieci jak i starsze wujostwo, które nigdy dotąd nie królowało na parkiecie. Dobrze zorganizowany, dysponujący różnorodnym sprzętem. W życiu się tak nie ubawiłem, jak na własnym weselu! Jest wart polecenia:)

  • Kasia i Mirek

    poniedziałek, 10 lipca 2017

    Polecam wszystkim Tych Panów! :) Profesjonalne przygotowanie , całość dokładnie przemyślana i krok po kroku realizowana. Wodzirej czuwa nad przebiegiem imprezy , jest skoordynowany z kuchnią i o nic nie trzeba się martwić ! Zabawy niespotykane , wzbogaciły całą uroczystość. Dziękujemy :)

  • Olga i Wojtek

    niedziela, 18 czerwca 2017

    Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za wyśmienitą zabawę, która zarówno nam jak i gościom na długo zapadnie w pamięci. Emocje po weselu już powoli opadają ale nasi goście wciąż wspominają prowadzone przez Pana Łukasza zabawy z uśmiechem na twarzy, gdyż każdy mógł brać w nich udział, a ich intensywność była dobrana tak, żeby nie absorbowały zbyt dużo czasu i stanowiły miły przerywnik zabawy tanecznej. Jesteśmy w pełni zadowoleni z usługi Pana Łukasza i DJ-a, przede wszystkim dlatego, że dostosowali się do wszystkich naszych sugestii dotyczących repertuaru muzycznego, a także do dość nietypowego przebiegu uroczystości. Wskazuje to na Ich profesjonalizm i elastyczność. Miło zaskoczyła nas także jakość dźwięku, który zaprezentowali Panowie. Nieczęsto można cieszyć się idealnym doborem poziomu głośności odtwarzanych utworów, a także wysoką estetyką sprzętu nagłaśniającego. Spotkaliśmy się z opiniami, że nasze wesele było najlepszym na jakim bawili się nasi goście, a sposób w jaki zostało poprowadzone przyjęcie został określony jako bardzo lekki i gustowny, a przy tym zabawny i innowacyjny. Polecamy Pana Łukasza wszystkim parom, które pragną aby ten wyjątkowy dzień został uświetniony niesztampową zabawą na wysokim poziomie. Pozdrawiamy ! :)

  • Magdalena i Łukasz

    środa, 14 czerwca 2017

    Co tu dużo pisać, było tak jak sobie wymarzyliśmy !!! ogień!!!!<3

W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz przeczytać o tym tutaj.
x
Facebook