Opinie

  • Olga i Wojtek

    niedziela, 18 czerwca 2017

    Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za wyśmienitą zabawę, która zarówno nam jak i gościom na długo zapadnie w pamięci. Emocje po weselu już powoli opadają ale nasi goście wciąż wspominają prowadzone przez Pana Łukasza zabawy z uśmiechem na twarzy, gdyż każdy mógł brać w nich udział, a ich intensywność była dobrana tak, żeby nie absorbowały zbyt dużo czasu i stanowiły miły przerywnik zabawy tanecznej. Jesteśmy w pełni zadowoleni z usługi Pana Łukasza i DJ-a, przede wszystkim dlatego, że dostosowali się do wszystkich naszych sugestii dotyczących repertuaru muzycznego, a także do dość nietypowego przebiegu uroczystości. Wskazuje to na Ich profesjonalizm i elastyczność. Miło zaskoczyła nas także jakość dźwięku, który zaprezentowali Panowie. Nieczęsto można cieszyć się idealnym doborem poziomu głośności odtwarzanych utworów, a także wysoką estetyką sprzętu nagłaśniającego. Spotkaliśmy się z opiniami, że nasze wesele było najlepszym na jakim bawili się nasi goście, a sposób w jaki zostało poprowadzone przyjęcie został określony jako bardzo lekki i gustowny, a przy tym zabawny i innowacyjny. Polecamy Pana Łukasza wszystkim parom, które pragną aby ten wyjątkowy dzień został uświetniony niesztampową zabawą na wysokim poziomie. Pozdrawiamy ! :)

  • Magdalena i Łukasz

    środa, 14 czerwca 2017

    Co tu dużo pisać, było tak jak sobie wymarzyliśmy !!! ogień!!!!<3

  • Sylwia i Marcin

    czwartek, 11 maja 2017

    Pomijając imprezy w klubach, nigdy nie mieliśmy z DJ'ami do czynienia,a tym bardziej na weselu.Tak więc szukając kogoś, kto zadba o stronę muzyczną na naszym weselu,stwierdziliśmy,że zamiast zespołu, który znając życie grałby wszystko na jedną nutę, weźmiemy DJ'a:) I był to bardzo dobry wybór! A wszystko dzięki współpracy z Panem Łukaszem, która była czystą przyjemnością, której efektem okazała się dopasowana do najmniejszego szczegółu aranżacja oprawy muzycznej naszego wesela i oryginalne pomysły na zabawy dla gości, które jeszcze po takim czasie są wspominane przez nich z wielkim uśmiechem -"obyrtka" zdecydowanie górą:) Mieliśmy wesele o jakim marzyliśmy. Poza tym, że trwało ono zdecydowanie za krótko...Muzyka porywała do tańca wszystkich gości. Organizacja zabaw również wypadła wzorowo.Goście bawili się znakomicie. Niepowtarzalna atmosfera i o to chodzi:) Polecamy z czystym sumieniem! Pozdrawiamy serdecznie:)

  • Ania i Artur

    środa, 2 listopada 2016

    Pan Łukasz powinien zmienić nazwę na Najlepszy Wodzirej na Twoje Wesele!!!! Impreza poprowadzona z klasą, goście zachwyceni, a my szczęśliwi, że wesele się udało. Polecamy!!!!!!

  • Agata i Wojtek

    niedziela, 4 września 2016

    Łukasz i Przemek to profesjonaliści w każdym calu! Poprowadzili imprezę perfekcyjnie i z prawdziwa klasą. Wszyscy goście, niezależnie od wieku, byli zachwyceni doborem muzyki, jak i oryginalnymi zabawami, w których każdy mógł uczestniczyć. Łukasz był w stałym kontakcie z fotografem i obsługą sali, i czuwał nad wszystkim w trakcie całej imprezy, i na bieżąca nas o wszystkim informował. Kilka dni przed weselem Łukasz poprosił nas o podanie ulubionej listy utworów i pomimo tego, że utwory nie były typowymi weselnymi kawałkami, prawie wszystkie usłyszeliśmy podczas zabawy weselnej. Piosenki były świetnie ‘wplecione’ w niektóre zabawy czy rożne bloki muzyczne. Na parkiecie było tłoczno do samego rana!

  • Agata i Bartek

    środa, 31 sierpnia 2016

    Dziękujemy za świetną imprezę. Zarówno my jak i nasi goście bawiliśmy się wyśmienicie. Dobra muzyka, perfekcyjna współpraca z młodymi i obsługą sali, która także ocenia zespół jako jeden z bardziej profesjonalnych, jaki gościł na ich scenie. Wesele urozmaicone zabawami, które były przemyślane, ciekawe a przede wszystkim ze smakiem. Polecamy gorąco każdej parze!

  • Ewelina i Filip

    wtorek, 30 sierpnia 2016

    Chcieliśmy bardzo podziękować za wykonaną prace na Naszym weselu.Było wspaniale gości nie mogli się Panów nachwalić z czystym sumieniem i chęcią będziemy Państwa polecać bo na pewno warto ! dziękujemy !!!

  • Basia i Łukasz

    czwartek, 25 sierpnia 2016

    Chcielibyśmy Ci bardzo podziękować za poprowadzenie naszego wesela:) Było idealnie, pochwały nie mają końca. Zachwyceni są zarówno seniorzy jak i młodzi, każdy mówi, że muzyka była idealnie dobrana a zabawy były świetne :) Spotkaliśmy się również z opiniami, że to było najlepsze wesele na jakim byli nasi goście :) Mamy nadzieję, że Tobie również dobrze się pracowało :D

  • Małgosia i Krzysiek

    wtorek, 23 sierpnia 2016

    Dziękujemy, bawiliśmy się świetnie. Goście byli zachwyceni. Pozdrawiamy

  • Emilia i Krzysztof

    piątek, 22 lipca 2016

    Od wesela minął prawie miesiąc, a my ciągle mamy w pamięci zadowolone miny naszych gości, kiedy Łukasz animował zabawę :) W czasie imprezy mieliśmy poczucie, że jest z nami ktoś, kto czuwa nad jej przebiegiem i stopniuje emocje z nią związane. Polonez, który Łukasz zaproponował na początku sprawił, że nasi goście poczuli się ważni już na początku wesela i do końca tego uczucia nie stracili. Stokrotne dzięki i mamy nadzieję do zobaczenia! :)

W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz przeczytać o tym tutaj.
x
Facebook