Opinie

  • Sylwia i Paweł

    wtorek, 23 czerwca 2015

    Łukasza poznaliśmy na weselu u naszych znajomych i juz wtedy wiedzielismy, że musimy go mieć także i u nas! Naszym zdaniem oraz zdaniem gości - lepiej nie mogliśmy wybrać! Muzyka od początku do końca współgrała z gustem wszystkich gości, a my - jeszcze jako Mloda Para o nic nie musielismy się martwić. Na oczepinach goście płakali ze śmiechu, a na parkiecie wszyscy bawili się do białego rana. Jesteśmy bardzo zadowoleni!!!

  • Agnieszka i Michał

    niedziela, 14 czerwca 2015

    Decyzję o wynajęciu wodzireja podjęliśmy na weselu kuzynki, które również prowadził Łukasz. Zresztą z tego co wiem to nie byliśmy jedyną parą, która po tym przyjęciu zamówiła sobie go na własne weselisko, he he wizytówki rozchodziły mu się jak świeże bułeczki ;) Wynajęcie wodzireja było pierwszą decyzją w ramach organizacji wesela, wcześniej wiedzieliśmy tylko że chcemy się pobrać, w sumie to zmotywowało nas do organizacji tego jedynego i niepowtarzalnego wieczoru w naszym życiu. Wcześniej nie mieliśmy nawet wizji jak miałoby to wszystko wyglądać. Wodzirej rozruszał nawet najbardziej "drętwych" gości weselnych. Organizował zabawy, w trakcie których ubaw był po pachy. Nasze wesele zapadło w pamięć wszystkim gościom, i o to nam chodziło ;) Wszystkim, którzy chcą mieć wyjątkowe wesele, bezstresową zabawę, bez konieczności umartwiania się o samopoczucie i dobrą zabawę gości - polecamy WODZIREJA ŁUKASZA.

  • Magda i Dawid

    piątek, 1 maja 2015

    Na początek chcielibyśmy podziękować za świetnie przeprowadzoną imprezę. Zarówno my i nasi goście byliśmy bardzo zadowoleni z prowadzonego wesela, zabaw oraz atmosfery jaką stworzył wodzirej Łukasz oraz doboru muzyki pasującej do gustów naszych gości. Szczerze i z pełną satysfakcją możemy polecić ten niesamowity męski duet.

  • Kamila i Michał

    niedziela, 14 września 2014

    Wybór Łukasza jako Wodzireja na nasze wesele okazał się strzałem w dziesiątkę! Świetnie dobrana muzyka, ciekawe zabawy, profesjonalna organizacja, a przede wszystkim dobry humor i uśmiech to Jego atuty. Dlatego z całą odpowiedzialnością możemy Wam go polecić!!! Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy.

  • Maja i Maciej

    niedziela, 17 sierpnia 2014

    Bardzo dziękujemy za świetnie wykonaną pracę. Od samego początku współpracy pełen profesjonalizm. "Dobry Wodzirej" to na prawdę doby wodzirej, którego usługi gorąco polecamy. Wszystkiego dobrego Panie Łukaszu, było nam niezmiernie miło gościć Pana na naszym weselu. Pozdrawiamy.

  • Ewa i Jakub

    niedziela, 10 sierpnia 2014

    To już trzecie wesele z Łukaszem i jego ekipą. Pierwsze w Koninie u rodzinki, drugie u Nas a trzecie teraz u przyjaciela. Na każdym ludzie świetnie się bawili a impreza trwała do białego rana. Statystyki mówią same za siebie : Nasze Wesele godzina 3:30 a tu jeszcze jakieś 150 osób z ponad 200 gości na parkiecie :) pozdrawiamy i do zobaczenia

  • Jola i Sebastian

    czwartek, 24 lipca 2014

    Bardzo, bardzo dziękujemy za fantastyczną imprezę na naszym weselu. Wszystko wspaniale zorganizowane, muzyka super dobrana - goście nawet nie mieli sumienia żeby siedzieć przy stole. Profesjonalny kontakt z gośćmi był cały czas utrzymywany. więc nigdy nie było nudno, a w czasie oczepin humor cały czas wszystkim dopisywał. Jeśli chcecie mieć równie udane wesele jak my, to polecamy usługi p.Łukasza w 100%

  • Martyna i Tomek

    środa, 14 maja 2014

    Dziękujemy za wspólną zabawę Panie Łukaszu. Było dokładnie tak jak sobie to wymarzyliśmy plus niespodzianki, które nas miło zaskoczyły . Pozdrowienia również od naszych gości wszyscy miło Pana wspominają.

  • Paulina i Michał

    środa, 23 kwietnia 2014

    Byliśmy w tym roku na kilku weselach i szczerze mówiąc, na swoim bawiliśmy się najlepiej :) I nie jest to odosobniona opinia, bo w zasadzie wszyscy nasi goście byli zachwyceni zabawą, którą poprowadziłeś. Wybraliśmy Ciebie, bo polecił Cię nam kolega z pracy. I nie zawiedliśmy się. Przed weselem nie chciałeś nam zdradzić, jakie zabawy zorganizujesz i bardzo dobrze :) Mieliśmy świetną niespodziankę, a Twoje propozycje były wyszukane i dostosowane w zasadzie dla każdego. Tak samo zadowoleni jesteśmy z przygotowanego przez Ciebie filmu - świetne ujęcia, wspaniała muzyka, bardzo dobry wybór scen. Będziemy polecać Cię każdemu.

  • Ola i Artur

    piątek, 6 września 2013

    Dziękujemy za świetnie poprowadzenia wesela!!! Obdarzyliśmy Cię wielkim zaufaniem i nie zawiodłeś nas w żadnym stopniu. Zabawy, którymi sypałeś z rękawa, okazały się trafione, zarówno dla młodszych jak i starszych gości. Wesele zostało poprowadzone przez Ciebie na wysokim poziomie. Bardzo dobry wybór muzyki. Każdy z gości wyszedł zadowolony, a filmik, który dla nas przygotowałeś jest rewelacyjny. Aż łezka kręci się w oku. https://vimeo.com/69455964 Szkoda, że to już za nami :P Życzymy wielu tak zadowolonych nowożeńców jak my :) Pozdrawiamy Ola i Artur

W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz przeczytać o tym tutaj.
x
Facebook