Opinie

  • Monika i Marcin

    czwartek, 8 listopada 2018

    Serdecznie dziękujemy za wspaniałą zabawę oraz perfekcyjne poprowadzenie naszego wesela! :) Zarówno my, jak i nasi goście bawiliśmy się świetnie. Panowie zadbali o niepowtarzalną atmosferę, rewelacyjną muzykę oraz rozmaite zabawy w dobrym guście. Polecamy gorąco! Pozdrowienia! :)

  • Maja i Maciej

    czwartek, 20 września 2018

    Bardzo dziękujemy za świetnie wykonaną pracę. Od samego początku współpracy pełen profesjonalizm. "Dobry Wodzirej" to na prawdę doby wodzirej, którego usługi gorąco polecamy. Wszystkiego dobrego Panie Łukaszu, było nam niezmiernie miło gościć Pana na naszym weselu. Pozdrawiamy.

  • Kamila i Michał

    czwartek, 6 września 2018

    Wybór Łukasza jako Wodzireja na nasze wesele okazał się strzałem w dziesiątkę! Świetnie dobrana muzyka, ciekawe zabawy, profesjonalna organizacja, a przede wszystkim dobry humor i uśmiech to Jego atuty. Dlatego z całą odpowiedzialnością możemy Wam go polecić!!! Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy.

  • Ewa i Jakub

    piątek, 17 sierpnia 2018

    To już trzecie wesele z Łukaszem i jego ekipą. Pierwsze w Koninie u rodzinki, drugie u Nas a trzecie teraz u przyjaciela. Na każdym ludzie świetnie się bawili a impreza trwała do białego rana. Statystyki mówią same za siebie : Nasze Wesele godzina 3:30 a tu jeszcze jakieś 150 osób z ponad 200 gości na parkiecie :) pozdrawiamy i do zobaczenia

  • Martyna i Tomek

    czwartek, 12 lipca 2018

    Dziękujemy za wspólną zabawę Panie Łukaszu. Było dokładnie tak jak sobie to wymarzyliśmy plus niespodzianki, które nas miło zaskoczyły . Pozdrowienia również od naszych gości wszyscy miło Pana wspominają.

  • Paulina i Michał

    piątek, 22 czerwca 2018

    Byliśmy w tym roku na kilku weselach i szczerze mówiąc, na swoim bawiliśmy się najlepiej :) I nie jest to odosobniona opinia, bo w zasadzie wszyscy nasi goście byli zachwyceni zabawą, którą poprowadziłeś. Wybraliśmy Ciebie, bo polecił Cię nam kolega z pracy. I nie zawiedliśmy się. Przed weselem nie chciałeś nam zdradzić, jakie zabawy zorganizujesz i bardzo dobrze :) Mieliśmy świetną niespodziankę, a Twoje propozycje były wyszukane i dostosowane w zasadzie dla każdego. Tak samo zadowoleni jesteśmy z przygotowanego przez Ciebie filmu - świetne ujęcia, wspaniała muzyka, bardzo dobry wybór scen. Będziemy polecać Cię każdemu.

  • Ilona i Szymon

    piątek, 8 czerwca 2018

    Tadaaam!:) Z opóźnieniem ale dalej pod wpływem euforii i mocy wrażeń zeszłej soboty. Wesele w opinii naszej najlepsze na jakim byliśmy;) Sądzę, że wszyscy podzielają nasze zdanie, bo pochwał nie było końca;) Dziękujemy za świetną zabawę! Pozdrawiamy.

  • Tomek i Basia

    piątek, 20 października 2017

    Wybór oprawy muzycznej na wesele to nie lada problem dla przyszłych małżonków. Dobra muzyka to podstawa dobrej atmosfery i udanej imprezy,dlatego postawiliśmy na JAKOŚĆ i DOŚWIADCZENIE. Do ostatniej chwili rodzinka powtarzała, że zespół byłby może lepszy... Ale my od początku chcieliśmy czegoś innego, wyjątkowego - Łukasz przeszedł nasze oczekiwania. To była niezapomniana noc dla nas i naszych gości, bawiliśmy się cudownie. Przypuszczam, że było to pierwsze wesele w naszej rodzinie z Wodzirejem i DJ ale za pewne nie ostatnie!!! Wodzirej Łukasz i DJ gwarantują super wesele: wspaniały dobór utworów, świetne i gustowne zabawy oraz dobra organizacja przyjęcia. Zawsze służy dobrą radą i jest tez bardzo elastyczny. Polecamy jednak ZAUFAĆ jego doświadczeniu i profesjonalizmowi! Potrafi świetnie wyczuć atmosferę i dopasować zabawy do gości. Z jego pomocą my mogliśmy się zrelaksować i cieszyć naszym wieczorem. Dziękujemy Łukasz!!! Życzymy Ci, wszelkiego najlepszego!!! Powodzenia!!!

  • Jola i Sebastian

    piątek, 22 września 2017

    Bardzo, bardzo dziękujemy za fantastyczną imprezę na naszym weselu. Wszystko wspaniale zorganizowane, muzyka super dobrana - goście nawet nie mieli sumienia żeby siedzieć przy stole. Profesjonalny kontakt z gośćmi był cały czas utrzymywany. więc nigdy nie było nudno, a w czasie oczepin humor cały czas wszystkim dopisywał. Jeśli chcecie mieć równie udane wesele jak my, to polecamy usługi p.Łukasza w 100%

  • Ola i Artur

    poniedziałek, 11 września 2017

    Dziękujemy za świetnie poprowadzenia wesela!!! Obdarzyliśmy Cię wielkim zaufaniem i nie zawiodłeś nas w żadnym stopniu. Zabawy, którymi sypałeś z rękawa, okazały się trafione, zarówno dla młodszych jak i starszych gości. Wesele zostało poprowadzone przez Ciebie na wysokim poziomie. Bardzo dobry wybór muzyki. Każdy z gości wyszedł zadowolony. Życzymy wielu tak zadowolonych nowożeńców jak my :) Pozdrawiamy Ola i Artur

W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz przeczytać o tym tutaj.
x
Facebook