Opinie

  • Magdalena i Grzegorz

    czwartek, 3 sierpnia 2017

    Mieliśmy wspaniale wesele prowadzone przez Panów którzy z niezwykłą starannością wybierali muzykę i zabawy. Muzyka była dla wszystkich - trochę dla mlodych trochę dla starszych - każdy znalazł coś dla siebie! Zorganizowane zabawy miały smak i była ich idealna ilość. Pełen profesjonalizm, doradztwo. Wybralismy Panow mozna powiedziec ze w ciemno po opiniach z internetu. I nie zawiedlismy sie!!! Polecam gorąco!!!

  • Marlena i Bartek

    sobota, 29 lipca 2017

    Chcielibyśmy serdecznie podziękować Wodzirejowi za świetne poprowadzenie naszego wesela. Dziękujemy! Wodzireja Łukasza znaleźliśmy przez neta...Może wydawać się to dziwne ale nawet nie widzieliśmy się wcześniej, a szczegóły ustaliliśmy dwa dni przed weselem:) W pełni zaufaliśmy Łukaszowi i nie żałujemy:) Wodzirej "ściągnął" z nas ciężar pilnowania harmonogramu wesela, pilnował wszystkich etapów, dawał nam sygnał co i kiedy:) Świetnie rozbawiał gości, przez różne zabawy integracyjne. Goście byli zadowoleni:) Muzyka super, wielkie brawa dla DJ!!! Wszystkiego po troszeczku, żeby zadowolić i rozbawić wszystkich gości. Z czystym sumieniem polecam usługi Łukasza. Jeszcze przez trzy dni nogi mnie bolały, co świadczy, że zabawa była udana:)

  • Andżelika i Krzysztof

    środa, 19 lipca 2017

    Świetny Wodzirej! Bardzo ciekawe pomysły na zabawy, naprawdę zaskakiwał wszystkich. Potrafił rozbawić zarówno dzieci jak i starsze wujostwo, które nigdy dotąd nie królowało na parkiecie. Dobrze zorganizowany, dysponujący różnorodnym sprzętem. W życiu się tak nie ubawiłem, jak na własnym weselu! Jest wart polecenia:)

  • Kasia i Mirek

    poniedziałek, 10 lipca 2017

    Polecam wszystkim Tych Panów! :) Profesjonalne przygotowanie , całość dokładnie przemyślana i krok po kroku realizowana. Wodzirej czuwa nad przebiegiem imprezy , jest skoordynowany z kuchnią i o nic nie trzeba się martwić ! Zabawy niespotykane , wzbogaciły całą uroczystość. Dziękujemy :)

  • Olga i Wojtek

    niedziela, 18 czerwca 2017

    Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za wyśmienitą zabawę, która zarówno nam jak i gościom na długo zapadnie w pamięci. Emocje po weselu już powoli opadają ale nasi goście wciąż wspominają prowadzone przez Pana Łukasza zabawy z uśmiechem na twarzy, gdyż każdy mógł brać w nich udział, a ich intensywność była dobrana tak, żeby nie absorbowały zbyt dużo czasu i stanowiły miły przerywnik zabawy tanecznej. Jesteśmy w pełni zadowoleni z usługi Pana Łukasza i DJ-a, przede wszystkim dlatego, że dostosowali się do wszystkich naszych sugestii dotyczących repertuaru muzycznego, a także do dość nietypowego przebiegu uroczystości. Wskazuje to na Ich profesjonalizm i elastyczność. Miło zaskoczyła nas także jakość dźwięku, który zaprezentowali Panowie. Nieczęsto można cieszyć się idealnym doborem poziomu głośności odtwarzanych utworów, a także wysoką estetyką sprzętu nagłaśniającego. Spotkaliśmy się z opiniami, że nasze wesele było najlepszym na jakim bawili się nasi goście, a sposób w jaki zostało poprowadzone przyjęcie został określony jako bardzo lekki i gustowny, a przy tym zabawny i innowacyjny. Polecamy Pana Łukasza wszystkim parom, które pragną aby ten wyjątkowy dzień został uświetniony niesztampową zabawą na wysokim poziomie. Pozdrawiamy ! :)

  • Magdalena i Łukasz

    środa, 14 czerwca 2017

    Co tu dużo pisać, było tak jak sobie wymarzyliśmy !!! ogień!!!!<3

  • Sylwia i Marcin

    czwartek, 11 maja 2017

    Pomijając imprezy w klubach, nigdy nie mieliśmy z DJ'ami do czynienia,a tym bardziej na weselu.Tak więc szukając kogoś, kto zadba o stronę muzyczną na naszym weselu,stwierdziliśmy,że zamiast zespołu, który znając życie grałby wszystko na jedną nutę, weźmiemy DJ'a:) I był to bardzo dobry wybór! A wszystko dzięki współpracy z Panem Łukaszem, która była czystą przyjemnością, której efektem okazała się dopasowana do najmniejszego szczegółu aranżacja oprawy muzycznej naszego wesela i oryginalne pomysły na zabawy dla gości, które jeszcze po takim czasie są wspominane przez nich z wielkim uśmiechem -"obyrtka" zdecydowanie górą:) Mieliśmy wesele o jakim marzyliśmy. Poza tym, że trwało ono zdecydowanie za krótko...Muzyka porywała do tańca wszystkich gości. Organizacja zabaw również wypadła wzorowo.Goście bawili się znakomicie. Niepowtarzalna atmosfera i o to chodzi:) Polecamy z czystym sumieniem! Pozdrawiamy serdecznie:)

  • Ania i Artur

    środa, 2 listopada 2016

    Pan Łukasz powinien zmienić nazwę na Najlepszy Wodzirej na Twoje Wesele!!!! Impreza poprowadzona z klasą, goście zachwyceni, a my szczęśliwi, że wesele się udało. Polecamy!!!!!!

  • Agata i Wojtek

    niedziela, 4 września 2016

    Łukasz i Przemek to profesjonaliści w każdym calu! Poprowadzili imprezę perfekcyjnie i z prawdziwa klasą. Wszyscy goście, niezależnie od wieku, byli zachwyceni doborem muzyki, jak i oryginalnymi zabawami, w których każdy mógł uczestniczyć. Łukasz był w stałym kontakcie z fotografem i obsługą sali, i czuwał nad wszystkim w trakcie całej imprezy, i na bieżąca nas o wszystkim informował. Kilka dni przed weselem Łukasz poprosił nas o podanie ulubionej listy utworów i pomimo tego, że utwory nie były typowymi weselnymi kawałkami, prawie wszystkie usłyszeliśmy podczas zabawy weselnej. Piosenki były świetnie ‘wplecione’ w niektóre zabawy czy rożne bloki muzyczne. Na parkiecie było tłoczno do samego rana!

  • Agata i Bartek

    środa, 31 sierpnia 2016

    Dziękujemy za świetną imprezę. Zarówno my jak i nasi goście bawiliśmy się wyśmienicie. Dobra muzyka, perfekcyjna współpraca z młodymi i obsługą sali, która także ocenia zespół jako jeden z bardziej profesjonalnych, jaki gościł na ich scenie. Wesele urozmaicone zabawami, które były przemyślane, ciekawe a przede wszystkim ze smakiem. Polecamy gorąco każdej parze!

W ramach naszego serwisu stosujemy pliki cookies. Możesz przeczytać o tym tutaj.
x
Facebook